Uitvaartcentrum De Kim

Overledenen kunnen worden opgebaard in Uitvaartcentrum “De Kim”. Voor leden zijn de kosten inbegrepen in het pakket. Voor niet-leden worden de werkelijke kosten in rekening gebracht. Gedurende de opbaarperiode kunnen directe nabestaanden elke dag (in overleg met de beheerder) een bezoek brengen. Tijdens dit bezoek wordt de overledene in de speciaal ingerichte familiekamer opgebaard. Bij meer opbaringen dient overleg plaats te vinden. Tijdens de bezoektijden bestaat de gelegenheid om een consumptie te gebruiken.

Adres Uitvaartcentrum “De Kim”

Het uitvaartcentrum is gelegen op de Algemene begraafplaats te Westerbork.
Het bezoekadres is; Kerkhoflaan 12, 9431 AA Westerbork
Het postadres is; Weitgoorn 26, 9431 LJ Westerbork

LED TV in Uitvaartcentrum “De Kim”

Door de aanschaf van een LED TV in Uitvaartcentrum “De Kim” zijn de mogelijkheden uitgebreid. Deze TV is voorzien van diverse beeldingangen en een USB ingang en hangt in de zaal aan de wand. Hij kan gebruikt worden voor afbeeldingen, foto’s en filmpjes. Er kan b.v. een laptop o.i.d. aangesloten worden waardoor nabestaanden hun apparatuur kunnen meebrengen om hun eigen beeld- en geluidsmateriaal te laten zien tijdens een afscheidsdienst of condoleance.

De mogelijkheid voor het afspelen of opnemen* van een dvd*/cd*/usb is aanwezig. Er is tevens een piano aanwezig.

Tijdens de opbaarperiode kan een condoleancemiddag/avond geregeld worden tussen 16:00 – 17:00 uur of 19:00 – 20:00 uur op de dag voorafgaand aan de uitvaart. Voor bijzondere wensen dient overleg plaats te vinden met de beheerder. Voor niet-leden worden de uren van de beheerder in rekening gebracht.

Uitvaarten vanuit Uitvaartcentrum “De Kim”

De rouw/herdenkingsdienst voorafgaand aan de begrafenis of crematie kan vanuit Uitvaartcentrum “De Kim” geregeld worden. De capaciteit van de aula bedraagt 150 a 200 personen.